top of page


Nowoczesne Nowoczesne techniki zarządzania w restauracjach – jak efektywnie prowadzić lokal? – jak efektywnie prowadzić lokal?
Nowoczesne techniki zarządzania w restauracjach – jak efektywnie prowadzić lokal? W branży gastronomicznej, techniki zarządzania w...
Paweł Micorek
23 lut8 minut(y) czytania
2 wyświetlenia
0 komentarzy


Szkolenia dla właścicieli restauracji – podnoszenie jakości usług i zarządzania
Szkolenia dla właścicieli restauracji – podnoszenie jakości usług i zarządzania Według danych z branży gastronomicznej, szkolenia dla...
Paweł Micorek
23 lut9 minut(y) czytania
1 wyświetlenie
0 komentarzy


Optymalizacja restauracji – jak poprawić rentowność lokalu gastronomicznego?
Optymalizacja restauracji – jak poprawić rentowność lokalu gastronomicznego? Optymalizacja restauracji jest procesem, który pozwala na...
Paweł Micorek
23 lut9 minut(y) czytania
2 wyświetlenia
0 komentarzy


OTWORZYŁEM LOKAL – KSIĄŻKA, KTÓRĄ POWINIEN PRZECZYTAĆ KAŻDY GASTRONOM! Poradnik dla restauracji
Otworzenie własnego lokalu gastronomicznego to marzenie wielu osób, które pasjonują się jedzeniem, gotowaniem i tworzeniem wyjątkowych...
Paweł Micorek
11 sty2 minut(y) czytania
3 wyświetlenia
0 komentarzy


Zarządzanie zyskami i stratami w gastronomii – klucz do sukcesu
Zarządzanie zyskami i stratami w gastronomii – klucz do sukcesu Prowadzenie restauracji to nie tylko pasja do gotowania, ale przede...
Paweł Micorek
11 sty3 minut(y) czytania
1 wyświetlenie
0 komentarzy


Innowacje technologiczne w branży gastronomicznej: trendy na 2025 rok
Innowacje technologiczne w branży gastronomicznej: trendy na 2025 rok Branża gastronomiczna przechodzi dynamiczne zmiany, które wynikają...
Paweł Micorek
11 sty3 minut(y) czytania
10 wyświetleń
0 komentarzy


Franchising w gastronomii: szanse i zagrożenia Omówienie modelu franczyzowego na przykładzie projektów realizowanych przez Jacka Czaudernę.
Franchising w gastronomii: szanse i zagrożenia - Wprowadzenie Franchising to popularny model biznesowy, który w ostatnich latach zdobywa...
Paweł Micorek
29 lis 20243 minut(y) czytania
0 wyświetleń
0 komentarzy

Jak zacząć biznes w gastronomii?Przewodnik krok po kroku
Spis treści: Wprowadzenie Dlaczego warto rozważyć biznes w gastronomii? Popularność gastronomii w Polsce Pierwsze kroki w planowaniu...
Paweł Micorek
28 lis 20244 minut(y) czytania
1 wyświetlenie
0 komentarzy

Branża gastronomiczna - innowacje
branża gastronomiczna - Znaczenie innowacji technologicznych w branży gastronomicznej: Nowoczesne rozwiązania technologiczne i ich wpływ...
Paweł Micorek
23 paź 20245 minut(y) czytania
0 wyświetleń
0 komentarzy

Rola inicjatyw społeczno-gospodarczych dla przedsiębiorców
Rola inicjatyw społeczno-gospodarczych dla przedsiębiorców Spis treści: Wprowadzenie Czym są inicjatywy społeczno-gospodarcze? Definicja...
Paweł Micorek
23 paź 20244 minut(y) czytania
0 wyświetleń
0 komentarzy
bottom of page